Robert geeft hardlooptrainingen en zet mensen in beweging

06 31 79 42 13

info@robertrent.nl

Over Robert Rent

Home » Over Robert Rent

Robert Rent gaat over hardlopen/rennen en bewegen. Bewegen is goed voor de gezondheid en heeft een positief effect op allerlei vlakken. Daarnaast is het lekker om naar buiten te gaan, de straten op, de parken en bossen in. De omgeving ontdekken en nieuwe paden zoeken. En soms is het gewoon weer fijn om je vertrouwde rondje te kunnen lopen.

Robert Rent zorgt voor plezier in hardlopen. Hardlopen lijkt soms eenvoudig. Je zet je ene voet voor je andere en gaat rennen. Toch is het lastig om iedere keer weer de discipline op te brengen om de deur uit te gaan. Graag maken we je enthousiast en vertellen we je over de verschillende trainingsvormen, routes en oefeningen.

Daarnaast komt er veel meer bij kijken, namelijk een goede looptechniek, een juiste trainingsopbouw, hoe doe je een goede warming up en wat doe je in de cooling down, hoe zorg je voor een goede ademhaling, wat kan je daarnaast nog doen aan kracht, coördinatie en balans. Hoe combineer je dit alles en waar haal je de tijd vandaan?

Wil jij een stap zetten om in beweging te komen? Zou je graag (verder) willen hardlopen? Dat kan met behulp van verschillende vormen bij Robert Rent.

De oprichter en eigenaar van Robert Rent is Robert Bijl. Hij is zelf fanatiek hardloper en geeft groeps- en privétrainingen. Daarnaast is hij runningtherapeut.

 Meer over Robert Bijl lees je hier