Robert geeft runningtherapie en zet mensen in beweging

06 31 79 42 13

info@robertrent.nl

Hardloopgroep

Home » Over Robert Rent » Hardloopgroep

Runningtherapie in groepsvorm voor alle niveaus

Het leuke van werken in groepen is dat je met elkaar verbonden bent. Het is belangrijk om enthousiast te worden en gemotiveerd te raken om te gaan rennen en te blijven rennen. Dat kan door met elkaar hard te lopen en met elkaar lol te hebben en in beweging te zijn. Dit doen we door mooie routes te lopen en oefenvormen te doen die het lopen minder eentonig en daardoor makkelijker maakt.

We gaan wekelijks met elkaar hardlopen, daarnaast is het ook goed dat je soms alleen gaat hardlopen, wat voor een leuke afwisseling zorgt. Het is ook mogelijk om met elkaar af te spreken om extra te gaan hardlopen.

Tijdens runningtherapie word je je bewust van wat je aan het doen bent,  leer je grenzen stellen in wat je wel en niet aan kunt en stel je realistische (hardloop)doelen. We zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en dat je  een blijvende verandering en verbetering van je fysieke lichaam en je geest realiseert.

Groepstraining zorgt voor interactie met anderen, die in dezelfde omstandigheden verkeren, waarbij je met elkaar plezier beleeft en naar iets toewerkt. De trainer draagt zorg voor de veiligheid van iedere loper en zorgt dat het iedereen op zijn/haar niveau leuk is om mee te trainen. Of je nu net begint met hardlopen of dat je al vaker hebt hardgelopen. 

Heb je vragen neem dan contact op met Robert Rent.

Informatie over hardloopgroepen 2019

Informeer naar de mogelijkheden