Robert geeft hardlooptrainingen en zet mensen in beweging

06 31 79 42 13

info@robertrent.nl

Hardlopen en Yoga in Amersfoort

Home » Hardlopen en Yoga in Amersfoort

Hardlopen en yoga in Amersfoort

Hardlopen en yoga vormen een unieke combinatie van twee disciplines. Robert en Jiske nemen je mee naar buiten! Een gezonde en verfrissende manier om kennis te maken met zowel yoga als hardlopen. Je hebt geen goede conditie of flexibel lijf nodig om mee te doen. Wij reiken je precies die basis oefeningen aan die je nodig hebt, we motiveren jou om in beweging te komen en om je nieuwe leefstijl te omarmen. Een haalbare doelstelling te formuleren en optimaal te genieten van samen buiten bewegen in Amersfoort. 

In samenwerking met:

Waarom hardlopen en yoga een unieke combinatie is?

Yoga kan je helpen efficiënter hard te lopen en blessurevrij te blijven. Het brengt focus en bewustwording op hoe je beweegt en het ondersteunt spierherstel. De mindset van yoga helpt je ook om een trainingsroutine te maken én vol te houden. Met de kracht en flexibiliteit die je voornamelijk in je bekkengebied, quadriceps, hamstrings en heupflexoren ontwikkelt, loop je beter, sneller, sterker en veiliger.

75e9cde4-c3c2-49cd-89a6-effe6ccf7e0e
Vitaal en gezond met hardlopen en yoga!

Hardlopen en Yoga in Amersfoort

Je kan je altijd aanmelden voor een proefles. Klik hieronder bij “aanmelden” en kies voor  “proefles”

Maandagavond 

19:00 – 20:00
Hardlopen en Yoga Bostraining  
Locatie: Den Treek 

Woensdagochtend
9:00 – 10:00 
Hardlopen en Yoga Bostraining
locatie: Den Treek 

Strippenkaart
We werken met strippenkaarten die je kan aanschaffen voor 10 trainingen of 5 trainingen. Je mag eerst een gratis proefles volgen om eens kennis te maken met ons en de hardlopen en yoga training.  Via onderstaande button kan je voor een van de opties aanmelden.

Hoe ziet een training eruit?

We beginnen met yoga stretches, dan een stukje bewustwording en daarna gaan we lopen. Ieder op zijn/haar eigen niveau. Het lopen wisselen we af met looptechniek en aandacht voor de ademhaling en loopomgeving. Tussendoor doen we ook weer yoga oefeningen. We sluiten af met een fysieke en mentale cooling down. 

Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en advies, zodat jij jouw doelen kan realiseren.

Verleg je grenzen, kom in je kracht en ontdek nieuwe mogelijkheden!

Deelnemers over Hardlopen en Yoga

"De combinatie hardlopen en yoga heeft voor mij zo goed gewerkt dat mijn belastbaarheid met sprongen is toegenomen! Daarnaast hebben het enthousiasme en de deskundigheid van Jiske en Robert gezorgd voor een aantal heerlijke trainingen in een prachtige omgeving."
Dick,
Deelnemer Hardlopen en Yoga