Robert geeft runningtherapie en zet mensen in beweging

06 31 79 42 13

info@robertrent.nl

Hardlopen en Yoga in Amersfoort

Home » Hardlopen en Yoga in Amersfoort

In verband met het coronavirus is de startdatum aangepast naar 3 juni. We gaan er voorlopig vanuit dat we gewoon beginnen. We houden de ontwikkelingen in de gaten en mocht er weer een aanpassing van de startdatum nodig zijn dan laten we dat snel weten.  Aanmelden is nog mogelijk! 
We houden ons aan het opgestelde protocol wat je hier kan lezen!

Vitaal en Gezond de Zomer door!

Hardlopen en yoga in Amersfoort

Hardlopen en yoga is een unieke combinatie van twee disciplines. Robert en Jiske nemen je mee naar buiten! Een gezonde en verfrissende manier om kennis te maken met zowel yoga als hardlopen. Je hebt geen goede conditie of flexibel lijf nodig om mee te doen. Wij reiken je precies die basis oefeningen aan die je nodig hebt, we motiveren jou om in beweging te komen en om je nieuwe leefstijl te omarmen. Een haalbare doelstelling te formuleren en optimaal te genieten van samen buiten bewegen in Amersfoort. 

Waarom hardlopen en yoga een unieke combinatie is?

Yoga kan je helpen efficiënter hard te lopen en blessurevrij te blijven. Het brengt focus en bewustwording op hoe je beweegt en ondersteunt spierherstel. De mind set van yoga helpt je ook om een trainingsroutine te maken én vol te houden. Met de kracht en flexibiliteit die je voornamelijk in je bekkengebied, quadriceps, hamstrings en heupflexoren ontwikkeld loop je beter, sneller, sterker en veiliger.

Verleg je grenzen, kom in je kracht en ontdek nieuwe mogelijkheden!

Hardlopen en Yoga in Amersfoort

Investeer in jezelf en gun jouw lijf een vitale start van dit zomer seizoen!

  • 6 trainingen van 60 minuten
  • Investering van €60,–
  • Startdatum eerste groep is op woensdag  3 juni 2020
    andere dagen zijn 10,17, 24 juni, (1 juli niet), dan 8 en 15 juli
  • Tijdstip om 09:00 uur tot 10:00 uur
  • Locatie is Nimmerdor Bos Amersfoort

Hoe ziet een training eruit?

We beginnen met yoga stretches, dan een stukje bewustwording van en we gaan dan lopen. Ieder op zijn/haar eigen niveau. Het lopen wisselen we af met looptechniek en aandacht voor de ademhaling en loopomgeving. We sluiten af met een fysieke en mentale cooling down. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en advies, zodat jij jouw doelen kunt realiseren.

Hardlopen en Yoga

Waarom Jiske?

Jiske is Yoga. Bewust leven in aandacht: gedreven, opmerkzaam en doortastend. Ze is toegankelijk, direct en doelgericht. Met praktische aanwijzingen leert ze jou te ervaren hoe fysieke actie ook mentale beweging in gang zet. De Yoga techniek helpt je om in je kracht te staan. Uit het hoofd, in je lijf: lichaam en geest in balans. Jiske geeft Personal Yoga Trainingen en verzorgt yoga lessen bij yogaschool Bindi en sportschool Club Pellikaan Amersfoort. Daarnaast geeft ze yoga sessies in het bedrijfsleven.

Meer over Jiske

Waarom Robert?

Robert geeft running therapie en zet mensen in beweging!

Robert is een Renner. Hij helpt je om verantwoord en technisch de juiste loophouding te vinden. Hij adviseert in training opbouw en kan je op weg helpen richting jouw eigen hardloop leefstijl. Deskundig deelt hij zijn eigen ervaring. Zijn trainingen zijn leerzaam voor iedereen: van beginner tot wedstrijdatleet.

Robert geeft trainingen voor Hardlopen Amersfoort, traint het personeel van Independer en geeft trainingen bij hardloopvereniging Dolichos.

Meer over Robert

Waarom hardlopen?

Betere conditie, meer energie, in vorm komen, vitaliteit.

Over yoga en hardlopen in de Runnersworld

Waarom yoga?

Focus, balans, bewustzijn, core stabiliteit, flexibiliteit, rust in je hoofd, ondersteunt in gewichtsverlies

10 redenen waarom yoga en hardlopen een goede combinatie zijn

Meld je aan voor Hardlopen en Yoga!

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Contact met Jiske