Robert geeft hardlooptrainingen en zet mensen in beweging

06 31 79 42 13

info@robertrent.nl

Hardlopen en Yoga in Amersfoort

Home » Hardlopen en Yoga in Amersfoort

Robert Rent gaat stoppen met Hardlopen en Yoga: Jai Jiva Yoga gaat door

Door mijn verhuizing naar Utrecht stopt hardlopen en yoga op de maandagavond na 12 juni. Jiske gaat door met Yoga en Hardlopen op woensdagochtend, voor meer informatie neem contact op met Jiske:  namaste@jaijiva.com

Hardlopen en yoga in Amersfoort

Hardlopen en yoga vormen een unieke combinatie van twee disciplines. Robert en Jiske nemen je mee naar buiten! Een gezonde en verfrissende manier om kennis te maken met zowel yoga als hardlopen. Je hebt geen goede conditie of flexibel lijf nodig om mee te doen. Wij reiken je precies die basis oefeningen aan die je nodig hebt.  Optimaal genieten van samen buiten bewegen in Amersfoort. 

In samenwerking met:

Hardlopen en Yoga in Amersfoort: schrijf je in!

Woensdagochtend

9:00 – 10:00 
Hardlopen en Yoga Bostraining
locatie: Den Treek 

Strippenkaart
We werken met strippenkaarten die je kan aanschaffen voor 10 trainingen of 5 trainingen. Je mag eerst een gratis proefles volgen om eens kennis te maken met ons en de hardlopen en yoga training.  Via onderstaande button kan je voor een van de opties aanmelden. Daar zie je ook de tarieven. 

Je kan je altijd aanmelden voor een proefles. Klik hieronder bij “aanmelden” en kies voor  “proefles”

Waarom hardlopen en yoga een unieke combinatie is?

Yoga kan je helpen efficiënter hard te lopen en blessurevrij te blijven. Het brengt focus en bewustwording op hoe je beweegt en het ondersteunt spierherstel. De mindset van yoga helpt je ook om een trainingsroutine te maken én vol te houden. Met de kracht en flexibiliteit die je voornamelijk in je bekkengebied, quadriceps, hamstrings en heupflexoren ontwikkelt, loop je beter, sneller, sterker en veiliger.

Hoe ziet een training eruit?

We wisselen hardlopen en yoga af. Afhankelijk van het weer passen wij het programma aan op dat wat op dat moment het beste pas. We starten met rustig inlopen, daarna doen we yoga stretches, dan een stukje bewustwording en daarna gaan we weer verder met hardlopen, vaak gericht op wat looptechniek. Ieder op zijn/haar eigen niveau. We proberen meer rechtop te lopen, kleinere pas en aandacht voor de ademhaling en loopomgeving. Tussendoor doen we ook weer yoga oefeningen, zoals balansoefeningen. We sluiten af met een fysieke en mentale cooling down. 

Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en advies, zodat jij jouw doelen kan realiseren.

Deelnemers over Hardlopen en Yoga

"Hardlopen & yoga op maandag is het beste begin van de week. Met deskundigheid, toegankelijkheid en aandacht voor iedereen zetten Robert & Jiske elke week een hele fijne training neer. Met resultaat: mijn looptechniek verbetert en het helpt me enorm om aandacht te hebben voor mijn hele lijf. Na elke training kom ik met een grote glimlach thuis."
Esther,
Deelnemer Hardlopen en Yoga
"De combinatie Yoga en Hardlopen, ik kan het iedereen aanraden. De woensdagochtend met Robert en Jiske was voor mij een rustpunt in de week in een hectische tijd. Je dag zo beginnen kan niet beter en geeft nieuwe energie."
anoniem,
Deelnemer Hardlopen en Yoga
"De combinatie hardlopen en yoga heeft voor mij zo goed gewerkt dat mijn belastbaarheid met sprongen is toegenomen! Daarnaast hebben het enthousiasme en de deskundigheid van Jiske en Robert gezorgd voor een aantal heerlijke trainingen in een prachtige omgeving."
Dick,
Deelnemer Hardlopen en Yoga
75e9cde4-c3c2-49cd-89a6-effe6ccf7e0e
Vitaal en gezond met hardlopen en yoga!

Verleg je grenzen, kom in je kracht en ontdek nieuwe mogelijkheden!