Robert geeft hardlooptrainingen en zet mensen in beweging

06 31 79 42 13

info@robertrent.nl

Hardlopen en Yoga in Amersfoort

Home » Hardlopen en Yoga in Amersfoort

Hardlopen en yoga in Amersfoort

Hardlopen en yoga vormen een unieke combinatie van twee disciplines. Robert en Jiske nemen je mee naar buiten! Een gezonde en verfrissende manier om kennis te maken met zowel yoga als hardlopen. Je hebt geen goede conditie of flexibel lijf nodig om mee te doen. Wij reiken je precies die basis oefeningen aan die je nodig hebt, we motiveren jou om in beweging te komen en om je nieuwe leefstijl te omarmen. Een haalbare doelstelling te formuleren en optimaal te genieten van samen buiten bewegen in Amersfoort. 

Waarom hardlopen en yoga een unieke combinatie is?

Yoga kan je helpen efficiënter hard te lopen en blessurevrij te blijven. Het brengt focus en bewustwording op hoe je beweegt en het ondersteunt spierherstel. De mindset van yoga helpt je ook om een trainingsroutine te maken én vol te houden. Met de kracht en flexibiliteit die je voornamelijk in je bekkengebied, quadriceps, hamstrings en heupflexoren ontwikkelt, loop je beter, sneller, sterker en veiliger.

Vitaal en gezond met hardlopen en yoga!

Hardlopen en Yoga in Amersfoort

 • 6 trainingen van 60 minuten
 • Investering van €60,
 • Startdatum eerste groepen op 31 augustus 2020/2 september 2020
 • Tijdstippen:
  • Maandagavond 18:30 – 19:30
  • Maandagavond 19:30 – 20:30
  • Woensdagochtend 9:00 – 10:00
 • Locatie is Nimmerdor Bos Amersfoort

In verband met corona maatregelen houden we ons aan het opgestelde protocol wat je hier kan lezen!

Hoe ziet een training eruit?

We beginnen met yoga stretches, dan een stukje bewustwording en daarna gaan we lopen. Ieder op zijn/haar eigen niveau. Het lopen wisselen we af met looptechniek en aandacht voor de ademhaling en loopomgeving. We sluiten af met een fysieke en mentale cooling down. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en advies, zodat jij jouw doelen kan realiseren.

Verleg je grenzen, kom in je kracht en ontdek nieuwe mogelijkheden!

Deelnemers over Hardlopen en Yoga

"De combinatie hardlopen en yoga heeft voor mij zo goed gewerkt dat mijn belastbaarheid met sprongen is toegenomen! Daarnaast hebben het enthousiasme en de deskundigheid van Jiske en Robert gezorgd voor een aantal heerlijke trainingen in een prachtige omgeving."
Dick,
Deelnemer Hardlopen en Yoga

Waarom Jiske?

Jiske is Yoga. Bewust leven in aandacht: gedreven, opmerkzaam en doortastend. Ze is toegankelijk, direct en doelgericht. Met praktische aanwijzingen leert ze jou te ervaren hoe fysieke actie ook mentale beweging in gang zet. De Yoga techniek helpt je om in je kracht te staan. Uit het hoofd, in je lijf: lichaam en geest in balans. Jiske geeft Personal Yoga Trainingen en verzorgt yoga lessen bij yogaschool Bindi en sportschool Club Pellikaan Amersfoort. Daarnaast geeft ze yoga sessies in het bedrijfsleven.

Meer over Jiske

Waarom Robert?

Robert geeft running therapie en zet mensen in beweging!

Robert is een Renner. Hij helpt je om verantwoord en technisch de juiste loophouding te vinden. Hij adviseert in trainingsopbouw en kan je op weg helpen richting jouw eigen hardloop-leefstijl. Deskundig deelt hij zijn eigen ervaring. Zijn trainingen zijn leerzaam voor iedereen: van beginner tot wedstrijdatleet.

Robert geeft trainingen voor Hardlopen Amersfoort, traint het personeel van Independer en geeft trainingen bij hardloopvereniging Dolichos.

Meer over Robert

Hardlopen en Yoga

Waarom hardlopen?

Betere conditie, meer energie, in vorm komen, vitaliteit.

Over yoga en hardlopen in de Runnersworld

Waarom yoga?

Focus, balans, bewustzijn, core stabiliteit, flexibiliteit, rust in je hoofd, ondersteunt in gewichtsverlies

10 redenen waarom yoga en hardlopen een goede combinatie zijn

Meld je aan voor Hardlopen en Yoga!

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Contact met Jiske