Robert geeft hardlooptrainingen en zet mensen in beweging

06 31 79 42 13

info@robertrent.nl

Individuele Hardlooptraining

Home » Individuele Hardlooptraining

Robert Rent kan jou helpen je hardloopdoelen te realiseren. Wil je beginnen met hardlopen of wil je een keer een snellere tijd lopen op een bepaalde afstand? Soms heb je een personal trainer nodig om verder te komen. Iemand die jou kan wijzen op een betere looptechniek.  

Hardlooptraining Amersfoort

Hoe bouw je een training op? Hoe zorg je voor een juiste looptechniek? Hoe voorkom je blessures? Hoe pas je een trainingsschema in je dagelijkse leven?

Heb je hulp nodig bij één of meerdere van de volgende onderdelen:

  • trainingsopbouw
  • ademhaling
  • looptechniek
  • kracht
  • balans
  • coördinatie
  • hardloopschema
  • motivatie

Dan is hardloopbegeleiding een goed idee. Robert Rent kan je helpen.

Hardlopen Amersfoort

Personal Training

Robert Rent kan jouw personal trainer worden. Er zijn meerdere mogelijkheden en we kunnen het afstemmen op je eigen doelen en wensen. Hieronder een paar voorbeelden van de mogelijkheden.

Voorbeeld 1:

Je wilt weten wat je kan verbeteren aan je looptechniek. We maken een analyse van je manier van lopen door middel van een filmopname. Je krijgt meteen een aantal oefeningen en aanwijzingen om mee aan de slag te gaan. Dit is eenmalig en geeft je een beeld van jou als hardloper en een aantal tip en trics waar je jezelf mee kan gaan verbeteren.  
(tijd: eenmalig 0,5-1,5 uur)

Voorbeeld 2:

Je wilt werken aan een verbetering van je looptechniek en je hardlopen opbouwen. We maken een analyse van je lopen, bespreken je doel en kiezen een vorm van begeleiding, waarbij we regelmatig met elkaar afspreken. Dit kan wekelijks zijn, maar ook met een andere regelmaat. Tussendoor ga je zelf met je eigen schema aan de slag.   
(tijd: eerste analyse 0,5-1,5 uur en dan regelmatig 0,5-1 uur)

Voorbeeld 3:

Je hebt een doel. Je wilt in 3 maanden een halve marathon lopen. Je wilt hiervoor intensief trainen en begeleid worden. We maken een analyse van je lopen en plannen dan wekelijks een training om de looptechniek te verbeteren en de voortgang te bespreken.
(tijd: 0,5-1,5uur voor de eerste analyse, 6 uur trainingsbegeleiding en 1 uur voor het maken en aanpassen van een schema, totaal  komt op ongeveer 8 uur)

Het tarief voor een individuele training is 72 euro per uur. Dit is inclusief btw. Vaak is het niet nodig een heel uur af te spreken, zie de voorbeelden hierboven. 

Wil je je hardloopprestaties verbeteren of wil je beginnen met hardlopen, neem dan contact op met Robert Rent en vraag naar de mogelijkheden. Robert Rent is gevestigd in Amersfoort.