Robert geeft hardlooptrainingen en zet mensen in beweging

06 31 79 42 13

info@robertrent.nl

Groeps- en bedrijfstrainer

Home » Groeps- en bedrijfstrainer

Robert Rent kan je inhuren voor jouw hardloopgroep in je organisatie of als trainer voor jouw hardloopclub. Wil je wekelijks trainen of voor een speciaal evenement? Misschien ben je geïnteresseerd in een eenmalige loopclinic?

Neem contact op met Robert Rent om jouw specifieke vraag te bespreken.

Hardloopevenement

Wil je met je organisatie trainen voor een hardloopevenement? Laat je medewerkers met elkaar trainen in een groepstraining en laat ze begeleiden door een professionele trainer. Daarnaast kan Robert Rent een programma opstellen om te zorgen voor hardlooptrainingen, themaworkshops, (loop)clinics, hardloopschema’s en begeleiding op de dag van het evenement zelf. Afhankelijk van de behoefte kan dit helemaal in overleg worden ingevuld. 

Loopclinic

Houd je een sportweek of een gezondheidsweek en heb je interesse in een eenmalige loopclinic? Deze kunnen wij deze verzorgen op locatie.

Hierbij kan ook samenwerking worden gezocht met andere partners. Bijvoorbeeld om hardlopen te combineren met yoga, bootcamp of andere sporten en disciplines.

Huidige hardloopgroep

Momenteel werken we samen met Hardlopen Amersfoort (stichting We run the City) en Independer, Hilversum. Daarnaast geef ik trainingen bij Hardloopvereniging Dolichos in Bussum.

Hardlopen in een groep

Het leuke van werken in groepen is dat je met elkaar verbonden bent. Het is belangrijk om enthousiast te worden en gemotiveerd te raken om te gaan rennen en te blijven rennen. Dat kan door met elkaar hard te lopen en met elkaar lol te hebben en in beweging te zijn. Dit doen we door mooie routes te lopen en oefenvormen te doen die het lopen minder eentonig en daardoor makkelijker maken.

Groepstraining zorgt voor interactie met anderen, die in dezelfde omstandigheden verkeren, waarbij je met elkaar plezier beleeft en naar iets toewerkt. De trainer draagt zorg voor de veiligheid van iedere loper en zorgt dat het voor iedereen op zijn/haar niveau leuk is om mee te trainen. Of je nu net begint met hardlopen of dat je al vaker hebt hardgelopen.