Robert geeft hardlooptrainingen en zet mensen in beweging

06 31 79 42 13

info@robertrent.nl

Anderen over Robert Rent

Home » Anderen over Robert Rent

Ik ben als cliënt bij Robert in aanraking gekomen met runningtherapie. Ik had al wat ervaring met hardlopen maar zag dat vooral als een sportprestatie en niet als een middel om met persoonlijke doelen aan de slag te gaan. Ik had geen idee wat runningtherapie was dus ging zonder enige verwachting dit avontuur aan. Uiteindelijk is het mij erg goed bevallen. Ik keek er elke week naar uit om met Robert het bos in te gaan. Om in die prachtige omgeving via hardlopen en ademhalingsoefeningen beter contact te kunnen maken met mijn lichaam en mijn gevoel én zo meer vertrouwen te ontwikkelen in mezelf. Robert is rustig, aardig en open-minded waardoor ik me vrij snel op mijn gemak voelde bij hem. Hij is goed in luisteren en doorvragen en staat open voor feedback. Tijdens de running therapie past hij zijn snelheid aan zonder de regie te verliezen. Hij had voor elke therapiesessie een plan, maar paste de duur/hoeveelheid/soort oefeningen aan wanneer dat tijdens de sessie nodig bleek. Robert heeft net zijn opleiding afgerond, hij is erg eager om te leren en heeft nu al voldoende tools in huis om je echt te kunnen helpen!
Myrhte, 31 jaar
Individuele Runningtherapie
Robert is een fijne trainer om mee te werken, weet goed waar hij het over heeft en laat je in je waarde. Hij begrijpt goed waarom bepaalde dingen belangrijk zijn (dus niet zomaar een oefening doen)
Martijn
Looptechniek Training
Op aanraden van onze vorige hardlooptrainer (waar we helaas afscheid van hebben moeten nemen i.v.m een verhuizing) ben ik in contact gekomen met Robert. Vanaf dag 1 hebben we fijn met Robert samengewerkt. Hij komt zijn afspraken na, ligt goed in de groep en weet de groep te motiveren. Als hij bijvoorbeeld feedback krijgt over dat de training zwaarder mag, neemt hij dat gelijk ter harte voor de volgende training. Ook tijdens de coronaperiode stond hij ons bij met (online) trainingen. Ik spreek namens de hele hardloopgroep bij Independer dat we erg blij zijn met hem!
Rianne
Bedrijfstraining / Groeptraining
Op aanraden van onze vorige hardlooptrainer (waar we helaas afscheid van hebben moeten nemen i.v.m een verhuizing) ben ik in contact gekomen met Robert. Vanaf dag 1 hebben we fijn met Robert samengewerkt. Hij komt zijn afspraken na, ligt goed in de groep en weet de groep te motiveren. Als hij bijvoorbeeld feedback krijgt over dat de training zwaarder mag, neemt hij dat gelijk ter harte voor de volgende training. Ook tijdens de coronaperiode stond hij ons bij met (online) trainingen. Ik spreek namens de hele hardloopgroep bij Independer dat we erg blij zijn met hem!
Joris
Runningtherapie